Mijn glutenvrije voornemens voor 2018

glutenvrije voornemens

Het nieuwe jaar is alweer twee weken oud. En hoewel het officieel niet meer mag, wil ik je toch nog een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Dat had ik namelijk nog niet gedaan…

In deze blog blik ik terug op het afgelopen jaar én kijk ik alvast vooruit naar 2018 en vertel ik je over mijn glutenvrije voornemens.

2017 ligt alweer even achter ons. Het was een fijn jaar voor mij. Het afgelopen jaar begon ik bij mijn nieuwe baan als communicatiemedewerker bij het St. Antonius Ziekenhuis, waar ik het nog altijd erg naar mijn zin heb, én kregen we de sleutel van ons nieuwe huis.

Ook voor mijn blog was het een goed jaar. Het aantal bezoekers per maand steeg en ook op mijn Facebookpagina groeide het aantal likes. Het best gelezen artikel was het recept waarin ik vertel hoe ik glutenvrije gehaktballen maak, gevolgd door de blog waarin ik schrijf over glutenvrij hamsteren bij Lidl.

Ook het bericht over hoe je vanwege het glutenvrije dieet geld kunt terug krijgen van de Belastingdienst behoort tot de best gelezen artikelen op mijn blog. Ik ben benieuwd wat de meest gelezen blogs van dit jaar zullen zijn!

Wijbloggenglutenvrij

Ook in 2018 gaan we verder met ‘Wijbloggenglutenvrij’, waarin glutenvrije bloggers elke vijftiende van de maand schrijven over hetzelfde glutenvrije onderwerp. Vandaag de eerste editie, waarin onze glutenvrije voornemens centraal staan.

Ik vertelde je net al dat we vorig jaar de sleutel van ons nieuwe huis kregen. Dat klinkt al heel lang geleden, maar stiekem is het nog maar een maand terug! December stond in het teken van klussen en verbouwen en vlak voor de kerst trokken we al in ons nieuwe stulpje.

Mijn eerste glutenvrije voornemen staat dan ook in het teken van ons nieuwe huis: namelijk de nieuwe keuken! In ons vorige huis hadden we een klein keukentje met niet zo heel veel aanrechtblad; met ons nieuwe huis is de keuken verdubbeld. Ook hebben we een grotere oven en veel meer opbergruimte voor al mijn kook- en bakspullen.

Het verbaast je dan ook vast niet dat mijn eerste glutenvrije voornemen is om vooral héél véél lekkere dingen klaar te maken in deze nieuwe droomkeuken. En dan heb ik het niet over gerechten uit pakjes en zakjes, maar gewoon alles zelf maken. Wat ik in ieder geval op mijn lijstje heb staan, is om zelf glutenvrije pasta te maken. Ook een lekkere glutenvrije én melkvrije kwarktaart – die niet in elkaar zakt – staat op mijn to do list voor het nieuwe jaar.

Glutenvrij brood

Verder hoop ik in 2018 een lekker recept te vinden om zelf glutenvrij brood te maken. Geregeld heb ik al geprobeerd om zelf glutenvrij brood te bakken, maar eigenlijk ben ik nooit helemaal tevreden. Het glutenvrije brood uit de supermarkt smaakt dan toch beter. Ik ga dit jaar mijn zoektocht hervatten en hoop wat lekkers tegen te komen!

Daarnaast wil ik in 2018 ook meer gaan bloggen. De afgelopen weken is daar vanwege onze verhuizing niet zo heel veel van terecht gekomen, maar in het nieuwe jaar wil ik daar toch echt meer tijd voor gaan maken.

Deze blog maakt onderdeel uit van Wijbloggenglutenvrij. Bloggers die deze maand nog meer meedoen zijn:

Wat zijn jouw glutenvrije voornemens voor 2018? Laat je reactie hieronder achter!

 

 

 

2 Reacties op “Mijn glutenvrije voornemens voor 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *